MÉS QUE UNA COLLA!!!

MÉS QUE UNA COLLA!!!

 • Augmenta la mida de la font
 • Mida de la font per defecte
 • Disminueix la mida de la font
Inici Notícies
Notícies Colla dels Morats
Correu electrònic Imprimeix PDF

Des de les Colles dels Morats i Torrats tornem a organitzar els actes de Carnaval del Corre-Mam-Teca i Festa Jove de Carnaval.

El Corre-Mam-Teca és un acte que començarà a les 18:00 el dissabte 6 de febrer de 2016 a la Rambla Nova, al costat de l'estàtua de l'Home dels Diaris. Es farà un cercavila per 9 bars i sopar:

 1. Bar Manolo
 2. Bar La Pinya
 3. Bodegón Gallego
 4. Pruna
 5. Analògic
 6. Brannigans
 7. Bubu's
 8. BCC
 9. Via Finale
 10. Sopar botifarrda al Mercal Vell

Per participar al Corre-Mam-Teca has de comprar el teu tiquet el divendres 5 de febrer de 2016 de 18:00-21:00 al Mercat Vell.

Posteriorment, sobre les 22:00 començarà la Festa Jove amb el Dj Pablo Maosé fins a les 03:00 al Mercat Vell.

Agraïm la col·laboració de Molletauto, Pi Tapes, Cansalderia Fabré, Brunés, el Prat i l'Ajuntament.

Darrera actualització de dimecres, 3 de febrer de 2016 23:41
 
Correu electrònic Imprimeix PDF
En motiu de la Festa Major d'Hivern de Mollet del Vallès, el proper dissabte 16 de gener de 2016 la Colla organitza la primera edició del Sona Morat que neix d'un canvi de nom de l'acte Jazz Day que Mano Negra va originar per la Festa Major d'Hivern de l'any 2010. El canvi de nom es va plantejar en l'última Assemblea de la Colla per tal d'intentar de no englobar a un únic estil de música l'acte en qüestió.
En aquesta edició es perd el tradicional conjunt en aquest tipus d'acte que era la Mollet Jazz Band ja que ens van comentar que no tenien disponibilitat per aquest any. El preu de l'entrada serà de 5€ (3€ socis) on s'inclou el número per participar al sorteig de 2 vals pel Tapes Tour 2016 i un sopar per 2 persones al Pi Tapes entre el 2n i 3r grup per una banda i posteriorment entre el 4t i el 5è grup.
Les portes del Mercat Vell s'obriran al públic a les 18:30 per començar a les 19:00 amb els Conjunts Musicals de l'Escola Sant Gervasi, igual que l'edició passada.
De 20:15-21:15, l'encarregada d'actuar serà la sòcia Ona Montañá, posteriorment Trajecte FinalRed VelvetJamming Cabras. En l'últim grup actua el soci Adrià Flores.
Agrair el suport de l’Ajuntament en l’acte, dels patrocinadors DAMM, MOVI i Pi Tapes que una vegades més aposten per donar-nos un cop de ma per tirar endavant aquest acte com també fan els nostres col·laboradors: Mercat Municipal, BCC, Venus, Via Finale, Molletauto i l'Associació de Balls de Saló.

A continuació es mostra el cartell del Festival per tal que pugueu conèixer els horaris dels grups i els col·laboradors:

Darrera actualització de dilluns, 11 de gener de 2016 23:43
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Contacte

local: C.C. L'ERA

E-mail: collamorada@gmail.com

Facebook: facebook.com/collamorada

Twitter: twitter.com/CollaMorada

Instagram: instagram.com/colla_morada