MÉS QUE UNA COLLA!!!

MÉS QUE UNA COLLA!!!

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Notícies Cat_Acte Sona Morat 2017
Correu electrònic Imprimeix PDF
En motiu de la Festa Major d'Hivern de Mollet del Vallès, el proper dissabte 14 de gener de 2017 la Colla organitza la segona edició del Sona Morat que neix d'un canvi de nom de l'acte Jazz Day que Mano Negra va originar per la Festa Major d'Hivern de l'any 2010.
El preu de l'entrada serà de 5€ (3€ socis) on s'inclou el número per participar al sorteig de 2 vals pel Tapes Tour 2017 i un sopar per 2 persones al Pi Tapes entre el 2n i 3r grup per una banda i posteriorment entre el 4t i el 5è grup.
Aquest acte no seria possible sense el patrocini d'Estrella Damm, MOVI i Pi Tapes i la col·laboració de la Joieria Venus, BCC, Molletauto, l'Associació de Balls de Saló i l'Ajuntament. Com a principal novetat d'aquest any, des de Cal Jordi s'encarregaran del sopar dels músics i el públic podrà tastar els seus pinxos i hamburgueses: No us quedeu amb gana!!!!
l'Associació de Bals de Saló i l'Ajuntament.
Les portes del Mercat Vell s'obriran al públic a les 17:30 i l'horari de les actuacions serà:

 

Conjunts musicals Escola Sant Gervasi: 18:00-19:30
Theorema: 19:45-20:45
Jëremy at the Disco: 21:00-22:00
Pele MacLeod: 22:15-23:15
Track's Bar: 23:30-01:00

Conjunts musicals de l'Escola Sant Gervasi

Els conjunts instrumentals de l'Escola Sant Gervasi porten ja quatre anys sonant. Els alumnes poden gaudir encara més de l'instrument que estudien quan comparteixen i interpreten digferents estils musicals amb el seu grup.
Enguany, podreu sentir els tres cnjunts de l'Escola: el cicle mitjà i superior (dirigit per en Pelegrí Bernial), i dos conjunts més amb els alumnes de l'ESO (un dirigit pel Guillem Argemí i l'altre dirigit per l'Eduard Corominas). Que comenci la Música!!!!

 

Theorema

Theorema està format per 3 components: Carla Rovira (cantant), Oriol de Haro (Guitarrista) i Guillem León (Saxòfon alto i baixista). El grup toca covers pop-rock en acústic des dels 80 fins música actual i també tenen composicions pròpies
Han gravat la seva primera maqueta i han participat en esdeveniments solidaris com Ballem per la marató amb entitats locals de dança i en dinar solidari de les polseres Candeles.

 

Jëremy at the Disco

Jëremy At The Disco és la part més comercial del solista Molletà Jëremy, on s’incorpora una veu femenina. Ofereixen un show de versions actuals en anglès i castellà de diferents estils musicals que van des del rock al pop passant fins i tot per la música Hawaiana. Una selecció de temes a partir de les seves vivències personals. Un projecte molt íntim que el duo crea l’any 2016 mentre canten cançons a l’herba d’un parc.

 

Pele MacLeod

Pele MacLeod és el projecte musical del molletà i Morat Pele Bernial. Principalment predomina el Pop d’aire britànic en català sense renunciar els estils com Fun Rock, Folk i Dixeland que apereixerant en el seu primer disc ’estudi, Veritat tossuda, al gener de 2017
Els components del grup són: Pele Bernial (veu, guitarres i mandolina), Gerard Alonso (piano, hammond i veus) que per aquest concert serà substituït per Albert Oliveres, Albert Forns (baix i veus), Aleix Prats (bateria) i Joanjo Rubio (guitarra acústica i veu)

 

Track's Bar

Track’s Bar neix a Barcelona, el 2010 de 5 músics provinents d’altres formacions, amb amplia experiència y formació musical. La banda interpreta versions de Rock clàssic i Blues adaptades a la formació que li donen un segell molt personal. Ofereixen un espectacle ple de força i Rock&Roll barrejat amb moments més íntims amb balades en format acústic.
L’espectacle és conduït per la solista Bárbara, que anima i interactua en tot el moment amb el públic. S’inclouen també algunes sorpreses com caracteritzacions dels components per temes determinats. Els altres components del grup són en Carlos (Guitarra), Keegan (baix), Rivi (bateria) i Jaume (teclat).

 

 

Darrera actualització de diumenge, 8 de gener de 2017 00:39  

Contacte

local: C.C. L'ERA

E-mail: collamorada@gmail.com

Facebook: facebook.com/collamorada

Twitter: twitter.com/CollaMorada

Instagram: instagram.com/colla_morada