MÉS QUE UNA COLLA!!!

MÉS QUE UNA COLLA!!!

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Escamots Comando Tapeo
Correu electrònic Imprimeix PDF

Comando Tapeo

L'escamot del Comando Tapeo representa als veterans de la Colla i, per tant aporten experiència en l'organització dels actes de la Festa Major. Els mebres d'aquest escamot tenen el currículum de portar una vaca alast l'any 2005 o un porc i mig per sopar l'any 2006 en leActe Sopresa (aquest acte ja no existeix) que la Colla dels Morats realitzava els dilluns de Festa Major. Actualment s'encarreguen del Sopar Morats del dijous de Festa Major.

L'acte més popular d'aquest escamot és el Tapes Tour que néixer el dilluns al migdia de la Festa Major de l'any 2009. De fet, únicament en la seva primera edició es va organitzar en un dilluns ja que psoteriorment sempre s'ha organitzat divendres per la tarda. El Tapes Tour és un correbars acompanyat per una Xaranga i per la Santa Teca a partir de l'any 2011 pel que fa a la Deesa. L'acte ha resultat un èxit total i que el poble espera cada any.

Aquest escamot també va crear la barra mòbil de Morats, la Hummer Cuina, que apareix pels actes de la Colla durant la Festa Major.

Darrera actualització de divendres, 1 de maig de 2015 11:22  

Contacte

local: C.C. L'ERA

E-mail: collamorada@gmail.com

Facebook: facebook.com/collamorada

Twitter: twitter.com/CollaMorada

Instagram: instagram.com/colla_morada